F1 hírek

Drámai első kör újabb Ferrari-baki és Schumacher első pontjai. Nem a halálos fenyegetéseken hanem a hülye kommenteken melyeket figyelemfelkeltés.


Pin On Schumacher El Patron

Soha nem felejtem el ezt a napot.

. A Mercedes Bakuban bajba kerülhetett volna a pattogása miatt. Nagyon fontos négy verseny jön. Ez a modell Norris új barátnője.

Sainz szerint nagyon szoros időmérő várható ma Silverstone-ban Norris. Hihetetlen versenyző nem hibázik F1. Így forgott meg Max Verstappen a kaotikus brit kvalifikáción videó.

Rendkívül izgalmasnak ígérkezik a Forma-1-es Brit Nagydíj amelyet Carlos Sainz kezdhet meg az élről majd Red Bull Ferrari Red Bull sorminta jön íme a rajtrács. Ezt látta Gasly Bottas a közönség és a helikopter Csou. Ezt hogy csináltam Sainz elmagyarázta miért nem számolt a pole-lal A Mercedes Bakuban bajba kerülhetett volna a pattogása miatt Gumimelegítő piruett.

Feltartás nélkül jobb is lehetett volna F1. Hiszek a bajnoki sikerben. Friss forma-1 hírek elemzések a pilótákról és csapatokról versenyekről a pályákról a teljes szezonról és az F1 egész világából pályán belül és.

A Ferrari spanyolja nyerte a 2022-es F1-es Brit Nagydíj időmérőjét míg mögüle Verstappen és Leclerc indul majd. F1 hírek háttér technikai információk és tudósítások a Formula-1 csapatairól és pilótáiról. Lando Norris Dubajban vakációzik új barátnőjével Luisinha Oliveirával.

Bottas nyerte az eső mosta szabadedzést. Ahogy 2 órára váltott a lámpa egyre erőteljesebben kezdett esni az eső. Forma-1 Brit Nagydíj Hírek.

F1 hírek M4 Sport. A nemzetközi sajtó elsősorban a Ferrari új sztárjának Carlos Sainznak az első Forma-1-es sikeréről írt a vasárnapi Brit Nagydíj másnapján kiemelve a kínai Csou Kuan-jü horrorisztikus balesetét Lewis Hamilton küzdőszellemét valamint Sainz csapattársának a stratégiai döntés nyomán a dobogóról lemaradt Charles. A silverstone-i lelátókon ülők több videót is készítettek.

Max Verstappen vette át a vezetést Silverstone-ban. Az első szabadedzés magyar idő szerint 1400 órakor kezdődött. Javult a Mercedes Hamilton elégedett F1.

A Mercedes versenyzője hozzátette hogy Csou be volt szorulva semmit nem tehetett amíg a segítség meg nem érkezett. Közülük Csou Kuan-jü balesete volt a legijesztőbb a kínai pilóta Alfa Romeója ugyanis még a gumifalat is átugrotta. Hamilton kerékcseréjét elrontották 3452 Lewis Hamilton dolgát csapata nehezítette kerékcseréjében majd 15 másodperc maradt így a brit világbajnok a Ferrarik mögé jött vissza lemaradása 4 másodperc volt.

Százötvenedik Formula-1-es versenyhétvégéjén vált valósággá Carlos Sainz régóta dédelgetett álma. Hatalmas balesettel vette kezdetét a Formula1-es Brit Nagydíj amelyet hamar félbe kellett szakítani miután többen kiestek. Sainz az új sztár Leclerc dühös Hamilton oroszlán.

Július 1 1823 Mercedes-győzelem Silverstone-ban. Kedvelt vadászterületén vetne véget a nyeretlenségi sorozatának Charles Leclerc a hétvégén. A spanyol első pole-pozíciója mellé élete első futamgyőzelmét is behúzta Silverstone-ban.

Soha nem felejtem el ezt a napot. Ha a versenyautó kigyullad a kínai pilóta nem tudott volna kimenekülni az üléséből. Ezt látta Gasly Bottas a közönség és a helikopter Csou balesetéből videók.

Lehet hogy a Brit Nagydíjon három csapat. Talán mi jobban feltekertük a motort Vettel pénteki gondjai vasárnap visszaüthetnek Russell elismerően nyilatkozott Verstappenről. Főnöke el sem hitte mit művel Verstappen Perez.

A Mercedes két autója gurult elsőként a pályára. Vettel szerint az F1 jobbá tehetné a világot A német szerint a Formula-1-nek nem kellene teljesen elektromossá válnia mert a csúcskategória szükségletei nem azonosak a mindennapokéival azonban az F1-nek komoly felelőssége lehet a jövő kapcsán. Javult a Mercedes Hamilton elégedett F1.

F1 hírek háttér technikai információk és tudósítások a Formula-1 csapatairól és pilótáiról. Élen a Ferrari nyomában a. A friss hírek szerint Nelson Piquet-t kitiltották az F1-es paddockból.

Íme a 2022-es F1-es Brit Nagydíj rajtrácsa Sainz először pole-ban Verstappen és Leclerc egymás mellett. Ha a kezdetekkor 2019-ben láttam volna őket nagyobb hatással lett volna rám de mára megérthettem mikor nevethetek ezeken. Folyamatossan frissülő labdarúgás hírek foci magyar bajnokság magyar válogatott angol labdarúgás német lapdarúgás olasz labdarúgás spanyol.

Kulcsfontosságúnak érzi a következő négy versenyt a bajnoki győzelemben és a. A Mercedes versenyzője hozzátette hogy Csou be volt szorulva. F1 hírek Monday July 4 2022 Edit.

Bejelentették pilótacsere a Red Bullnál Q3-as szenzáció a lesajnált Latifitől Horner. Jól vagyok a glória megmentette az életemet. Formula 1 F1 July 3 2022.

Forma-1 Brit Nagydíj Hírek. Drámai első kör újabb Ferrari-baki. Vizes vb 2022 úszás Forma1.

Folyamatossan frissülő Forma1 hírek f1 hírek világbajnokság. Elképesztő nézői videókon Csou balesete. A friss hírek szerint Nelson Piquet-t kitiltották az F1-es paddockból.

A bokszutca nyitás előtt már szemerkélt az első.


Micheal Schumacher Benetton Renault B195 F1 1995 British Gp Silverstone Benetton Formula Racing Formula 1 Car


Pin On Formule 1


Pin On F1 Model Cars


Pin By Levi On O P E N W H E E L Racing Formula 1 Open Wheel Racing


Mclaren Mclarenf1 Twitter Mclaren Maclaren Cars Formula 1


Gp Live Hu Forma 1 Es Nem Csak Forma 1 Stock Car Formula Um Automobilismo


2014 Test In Abu Dhabi With Marcus Ericsson Sauber F1 Team Also Follow Our Our Board News From The Race Track F1 Sauberf1t Race Track Racing F1 Racing


Flickriver Antsphoto S Photos Tagged With F3000 Racing Indy Cars Race Cars


Whatever You Do This Weekend Do It With That F1 Smile Fridayfeeling Vladimirrys Redbullracing Danie Max Verstappen Daniel Ricciardo Formula One


Pin On Ferarri


فورمولا واحد موقع ويلز Renault Sport F1 New Renault


Five Bold Predictions For The 2020 F1 Season Formula 1 F1 Season Formula 1 What Is Set


Renault Yanking Support From Formula Renault 3 5 Series Renault Supportive Formula


Williams Racing On Twitter Carro De Formula 1 Foto Twitter Temporadas


Gp Live Hu Igy Nezhet Ki Az Uj Amerikai F1 Es Csapat Festese Nagyon Utos Lenne Formula 1 Haas F1 Team Concept Cars


Alternative Red Bull F1 Livery At High Res Professional Motorsports Photography Red Bull F1 Red Bull Racing Red Bull


Pete Gill On Twitter Formula 1 Car Force India Formula 1


Repost Sochiautodrom F1 Formula1 Formulaone Cantw08 F12017 Please Welcome Mercedes W08 According To Both Racers The Mercedes Gp Mercedes Mercedes Amg


Red Rc Rc Car News Roche Rapide F1 Evo 1 10th Formula Car Kit Rc Cars Car Kit Cars

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel